Quality Tint
Car Window
mainCar suv

Type:

Kleur:

Vanaf b-stijl

Voor b-stijl

 • 65%
 • 50%
 • Voorraam

 • 65%
 • 50%
 • Chameleon Voorraam

 • 70%
 • 70%
 • 70%
 • QUALITY TINT

  Chameleon raamfolie

  Bij Quality Tint gebruiken we de beste folies om uw ruiten te verduisteren. Zo gebruiken we onder meer Chameleon raamfolie. Wij kunnen uw autoramen tinten, maar kunnen ook ramen tinten van gebouwen zoals kantoren en woningen. Folie op de voorruit van uw auto brengt diverse voordelen met zich mee. Met zonwerend folie op het glas, heeft u minder snel last van zonlicht in uw ogen. Door de ramen te tinten met Chameleon raamfolie, worden u en passagiers beter tegen uv-straling beschermd. Wij kunnen uw ramen blinderen in Breda, Utrecht, Den Bosch of Dordrecht.

  QUALITY TINT

  Waarom Chameleon raamfolie?

  Zoals hierboven aangegeven, brengt raamfolie diverse voordelen met zich mee. Wij werken bij voorkeur met Chameleon raamfolie. Deze folie heeft een sportieve uitstraling en houdt veel warmte tegen.

  Zo houdt u het lekker koel in uw auto. Bovendien is deze folie van hoge kwaliteit en heeft hij een lange levensduur. Om die reden geven we bij Quality Tint de voorkeur aan Chameleon raamfolie. Wij willen immers alleen het beste voor uw auto.

  Chameleon raamfolie

  Raamfolie laten aanbrengen

  Kiest u voor een kwalitatief product als Chameleon raamfolie? Dan is het belangrijk om de folie ook door vakmensen aan te laten brengen. Bij Quality Tint zorgen we ervoor dat de folie op de juiste manier wordt aangebracht. Zo hoeft u niet bang te zijn dat de folie loslaat of dat u luchtbellen of vuil onder de folie ziet.

  Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw getinte ramen aan de Nederlandse wetgeving blijven voldoen. Zo controleren wij na het aanbrengen of de Chameleon tint op uw voorruit niet te donker is.

  QUALITY TINT

  Ramen tinten door Quality Tint met chameleon raamfolie

  Wilt u er zeker van zijn dat de raamfolie van Chameleon op vakkundige wijze wordt aangebracht? Dan bent u bij Quality Tint aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het blinderen van autoruiten. Daarnaast kunnen wij ook uw koplamp of achterlamp blinderen indien u dit wenst. U kunt ons zelfs raamfolie laten plaatsen op de ramen van uw woning. Zo bieden we u ontzettend veel mogelijkheden. Naast dat wij altijd een sterk staaltje vakmanschap leveren, hanteren wij ook een transparante werkwijze en komen we onze afspraken na. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.ng. Zo bieden we u ontzettend veel mogelijkheden. Naast dat wij altijd een sterk staaltje vakmanschap leveren, hanteren wij ook een transparante werkwijze en komen we onze afspraken na. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.
  Vragen? Neem contact met ons op! Wilt u Chameleon raamfolie op de ruiten van uw auto laten aanbrengen en heeft u vragen over onze werkwijze? Dan vertellen we u graag meer! Bent u vooral benieuwd naar het kostenplaatje dat hierbij komt kijken? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de werkzaamheden die u precies door ons wilt laten uitvoeren.
  CONTACT FORMULIER

  Wij nemen zo snel mogelijk contact op.